3 nm Palladium Nanoparticle Låg Härdning Temperatur, som används för vätgas sensorer eller katalys

3 nm Palladium Nanoparticle Låg Härdning Temperatur, som används för vätgas sensorer eller katalys

3nm Palladium Nanopartikel

Produktinformation

ETEB Technology, en av de ledande tillverkare och leverantörer i Kina, presenterar nu kvalitet och tillförlitlig 3 nm palladium nanopartiklar låg härdningstemperatur, som används för vätesensorer eller katalysator. Välkommen att köpa kvalitetsbulkprodukter med oss och skräddarsydda beställningar är också välkomna.


Partikelstorlek: 3 nm
Härdningstemperatur: mindre än 250 ℃


Tillämpas i elektroniska pastor, vätesensorer och katalys.


Exempelvis biltillverkare använder palladium som katalysator i den katalytiska omvandlaren i bilen för att göra luftförorenande molekyler från bilen avgaser mindre skadliga. Med användning av nanopartiklar av palladium ökar ytarean och procent av platinaatomer tillgängliga för kontakt med molekyler som är involverade i reaktionen. Detta låter dig komma undan med mindre mängder palladium.

Palladiumnanopartiklar har visat sig vara effektiva katalysatorer i en mängd olika kemiska reaktioner. Till exempel, kan palladiumnanopartiklar minska mängden platina som måste användas som en katalysator i bränsleceller. Palladium kostar ungefär hälften av vad platina kostnader, vilket skulle kunna bidra till att minska kostnaderna för bränsleceller.

Forskare har också funnit att användning av palladium nanopartiklar kan förbättra prestandan hos en katalysator. I laboratorietester, fann de att en bränslecell med användning av en katalysator framställd med dessa nanopartiklar genererade 12 gånger mer ström än en som innehåller en katalysator med användning av ren platina. Bränslecellen varade också tio gånger längre.

Palladium kan också förbättra prestanda för järnnanopartiklar som används för att rensa upp organiska föroreningar i grundvatten. Sätta palladium till järnnanopartiklar tillåter dem att bidra fler elektroner till reaktionen, vilket ökar den hastighet med vilken klorerade kolväten, såsom TCE försämras.


Partikelstorlek: 3 nm
Härdningstemperatur: mindre än 250 ℃


Tillämpas i elektroniska pastor, vätesensorer och katalys.


Ett par:SF-130 silverpasta för screentryck och tillämpas i elektrisk kontakt, membrane växla, tangentbord, FPC Board Nästa:3375-31-3 Pd Content:47.4%up ättiksyra Palladium Salt

Förfrågning