Silver nanopartiklar döda jäst

- Aug 24, 2017-

Silvers monetärt värde är lägre än guld, men vid behandling av infektion, det medicinska värdet av silver kan inte underskattas. När den antibiotiska misslyckande, kolloidalt silver för att visa dess effekt. Dr. Schauss av John Hapkins universitet anser att kolloidalt silver är ett naturligt läkemedel kan ”hundratals patogener”. Professor Menriques Minnan University har visat att Silvernanopartiklar kan döda jäst under olika villkor och har bra svampdödande förmåga. Förebyggande av oral infektion är mycket effektiv.

Silvers monetära värdet är lägre än guld; men vid behandling av infektion, det medicinska värdet av silver kan inte underskattas. i nödsituationer är kolloidalt silver inte bara mer värdefullt än guld och effektivare.

När den antibiotiska misslyckande, kolloidalt silver på dess verkan. antibiotika angriper tarmen bra eller dåliga mikroorganismerna, skada immunförsvaret. Antibiotikum enda attack läge är känsliga för bakteriella variation. Missbruk av antibiotika och inte allvarliga recept har faktiskt orsakat bakterier mot antibiotika. Detta är ett generellt problem i sjukhuset.

Däremot, hävdar Dr. Alexander G. Schauss av det Universitetar av Johns Hopkins att kolloidalt silver är ett naturligt läkemedel som är resistent mot ”hundratals patogener”; många läkare fann inte antibiotika 1938 innan många läkare använde det infektion. Idag, går folk tillbaka med silver att ta itu med problem inklusive bakteriell metamorfos.

Läkare experimentera med Silvernanopartiklar att behandla svamp-inducerad orala infektioner? Jästsvampinfektioner orsakade av Candida albicans och Candida glabrata är vanliga i tandproteser; leder till trast och dental stomatit - en mycket smärtsam infektion som drabbar 70% av människor som bär tandproteser. Dessa eldfasta orala infektioner mikrober bilda snabbt biofilmer och antibiotika döda inte dessa svampar att växa, men faktiskt hjälpa dem.

Med saliv som orsakas av en mängd experimentell kontroll av miljön, efter den konstgjorda biofilmen in saliv, observerade svampinfektion förändringar. De fann snart att storleken inte är viktigt, under alla förhållanden, Silvernanopartiklar kan effektivt döda jästen. Denna studie tydligt avgör silver svampdödande egenskaper och olika partikelstorlek kan användas i en mängd olika processer.

Silvernanopartiklar kan listas i nya läkemedel och kan användas som en försiktighetsåtgärd i sjukhus. Silver kan komma till munnen med proteser att förhindra biofilm tillväxt. Professor Henriques anser att Silvernanopartiklar även kan läggas till proteser att producera ett skyddande lager mot svampar och bakterier som växer i munnen.


Ett par:Silvernitrat fara att Nästa:Oorganiska sammansatta egenskaper och användningsområden