Silver nanopartiklar funktioner

- Sep 01, 2017 -

Silvers monetärt värde är lägre än guld, men vid behandling av infektion, det medicinska värdet av silver kan inte underskattas. När den antibiotiska misslyckande, kolloidalt silver på sin effekt. Dr. Schauss av John Hapkins universitet anser att kolloidalt silver är ett naturligt läkemedel som kan motstå ”hundratals patogener”. Professor Menriques Minnan University har visat att Silvernanopartiklar kan döda jäst under olika villkor och har bra svampdödande förmåga. Det är effektivt för förebyggande och behandling av orala infektioner.

Silvers monetära värdet är lägre än guld; men vid behandling av infektion, det medicinska värdet av silver kan inte underskattas. i nödsituationer är kolloidalt silver inte bara mer värdefullt än guld och effektivare.

När den antibiotiska misslyckande, kolloidalt silver på dess verkan. antibiotika angriper tarmen bra eller dåliga mikroorganismerna, skada immunförsvaret. Antibiotika A enda attack mönster är känsliga för bakteriella variation. I själva verket har missbruk av antibiotika och avsaknaden av allvarliga recept orsakat bakterier mot antibiotika. Detta är ett generellt problem i sjukhuset.

Däremot, hävdar Dr. Alexander G. Schauss av John Hapkins University att kolloidalt silver är ett naturligt läkemedel kan ”hundratals patogener”; många läkare hittar inte antibiotika 1938, och många läkare använde det infektion. Idag, går folk tillbaka med silver att ta itu med problem inklusive bakteriell metamorfos.

Läkare experimentera med Silvernanopartiklar att behandla svamp-inducerad orala infektioner? Jästsvampinfektioner orsakade av Candida albicans och Candida glabrata är vanliga i tandproteser; leda till trast och dental stomatit - en mycket smärtsam infektion som drabbar 70% av människor som bär tandproteser. Dessa hard-to-treat orala infektioner av mikroorganismer bilda snabbt biofilmer, och antibiotika inte döda dessa svampar, men är faktiskt bra att dem.

Professor Mariana Henriques universitet i Minho och hans kolleger testade Silvernanopartiklar i olika storlekar att analysera effekterna av dessa orala infektioner och för att uppmärksamma dessa nanopartiklar potentiella förmåga att styra dem.

Henriques och hans kollegor brukade saliv orsaka en rad experimentella kontrollerade miljöer, efter den konstgjorda biofilmen in saliv, observerade förändringar i svampinfektioner. De fann snart att storleken inte är viktigt, i alla förhållanden, Silvernanopartiklar kan effektivt döda jästen. Denna studie tydligt avgör silver svampdödande egenskaper och olika partikelstorlek kan användas i en mängd olika processer.

Silvernanopartiklar kan listas i nya läkemedel och kan användas som en försiktighetsåtgärd i sjukhus. Silver kan komma till munnen med proteser att förhindra biofilm tillväxt. Professor Henriques anser att Silvernanopartiklar även kan läggas till proteser att producera ett skyddande lager mot svampar och bakterier som växer i munnen.

Funktioner

Nano-silver partiklar på grund av dess bra ledningsförmåga, så att den upptar en mycket viktig position i fältet av mikroelektronik. Nano-silver partiklar yta effekter, kvanteffekter storlek, etc., så att det också har vissa speciella ändamål, såsom yta-förbättrade Raman applikationer, medicinska tillämpningar.

1. Nano-silver är en silver-liknande material, partikelstorlek mindre än 100nm, vanligtvis mellan 25-50nm.

2. Nano-silver prestanda och dess partikelstorlek är direkt relaterade.

Studien fann att ju mindre partikelstorlek, desto starkare bakteriedödande prestanda.

Funktioner

Kortsiktiga tvätt påverkar inte dess funktion; med naturliga färger, kan distribueras färg, ansökan inte påverka färgning, kan helt ersätta bly, tenn svetsning, långvarig användning av nano-silver antibakteriella kommer att bildas i kroppen av silver nedfall kommer att biologiska, negativa effekter, överdriven nedfall och även där kommer att uppenbara förgiftning fenomen, nano-silver volatile för miljön kommer att ha en viss påverkan på ekologi kommer döda miljö i de nyttiga bakterierna, plastprodukter i nano-silver nederbörden efter längre har sterilisering funktion, tiden allmänt i tre månader till sex månader, långvarig användning blir skadligt för kroppen, orsakar symtom på förgiftning, som påverkar fysisk utveckling.


Ett par:Oorganisk förening olika Nästa:Silver nanopartiklar interaktion