Tryckt Elektronik marknadsanalys av Material (Bläck och substrat) av teknik (Bläckstråle, Screen, gravyr och flexografiskt), per enhet (Display, Solceller, belysning, RFID och andra), region och segment Prognoser, 2014-2025

- Mar 14, 2017-

NEW YORK, 27 feb 2017 / PRNewswire / - Den globala tryckta elektronikmarknaden beräknas uppgå till 19.150 miljoner dollar 2025, enligt en ny rapport från Grand View Research, Inc. stigande efterfrågan på flexibel elektronik vid låg tillverknings kostnader och behovet av miljövänlig teknik banar väg för ökat införande av tekniken.

Dessutom, den ökande penetrationen av sakernas i världen har visat sig vara ett utmärkt faktor i att dra den tryckta elektronikmarknaden under prognosperioden. Den ständigt ökande efterfrågan på sakernas inom telekommunikation för att förbättra nätverket och optimera prestanda tillsammans med verksamhet förväntas driva tillämpning av teknik under prognosperioden.

Ett stort antal tekniska framsteg och utvecklingen har lett till utvecklingen av olika elektroniska prylar och instrument. Den ökande medvetenheten och användarvänliga teknik leder till ett snabbt antagande av dessa innovativa produkter avsevärt.

Kompetenta aktörer inom branschen satsar i hög grad på de relaterade FoU-verksamhet i syfte att berika produktportföljer och etablera sin närvaro på marknaden. Slutligen har antagandet av effektiva och tillförlitliga tekniker som tryckt elektronik visade sig vara en nödvändighet för tillverkarna över hela världen. Därför är tryckt elektronik förväntas söka en anmärkningsvärd uppmärksamhet över elektroniska varusektorn under prognosperioden.

Den tryckta elektronik marknaden kategoriseras baserat på det material som behövs, teknik och enheter som har en stor tillämpning under prognosperioden. Regionen Asia Pacific bidrar till den stora efterfrågan på de ledande bläck och förväntas hålla greppet över den beräknade tiden. Detta krav kan vara ackrediterade till den ökade produktionen av hemelektronik över de regionala länder.

Men Nordamerika och europeiska länder som Storbritannien, Tyskland och Norge omfattar olika organisationer och föreningar som deltar i att främja och investera i forskning och utveckling för att utveckla tryckt elektronik teknik. Dessutom är Asien och Stillahavsområdet förväntas också att bevittna stor efterfrågan som har lett företagen att investera kraftigt för att förbättra färgkvalitet, tillförlitlighet och andra ledande egenskaper.

Utmärkande för den bläckstråleteknik såsom mindre bläckförbrukning och materialspill, flexibilitet, kompakthet och mindre nyinvestering leder tekniken att uppleva en anmärkningsvärd snabb över den beräknade tiden. Dessutom tryckta elektroniska RFID-enheter är ett annat segment att observera en anmärkningsvärd ökning under prognosperioden på grund av den krävande tillämpning inom förpackningssektorn. Därför påverkar positivt för att stärka den globala tryckt elektronik marknaden över hela världen.

Ytterligare viktiga slutsatser från rapporten föreslår:  

Den tryckta elektroniken marknadstillväxten kan vara ackrediterade till den ökande antagandet av bläckstråletekniken, den växande display och tryckta RFID enheter segment.

Den ökade medvetenheten om bevarande av naturresurser leder till antagandet av miljövänliga alternativ, såsom antagandet av solceller enheter som ytterligare tillskriver tekniken tillväxt.

Ledande bläck och screentryck teknik är de två segmenten dominerar den totala tryckt elektronik marknaden utgör den största delen.

Olika organisationer och föreningar främjar den tryckta elektroniken teknik i de europeiska länder som Tyskland och Storbritannien, som utgör en betydande del i 2015.

De viktigaste industrideltagare inkluderar:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, och T-Ink, Inc. De stora förbättringsstrategier följt av de behöriga aktörer är signerings partnerskap eller distributionsavtal, fusioner och förvärv tillsammans med berika sina portföljer genom att utföra kontinuerlig forskning och utveckling.Ett par:Samverkan kring Tryckt Elektronik forskning och tillämpning Nästa:Ledande bläck 2017: nästa stora saker