Oorganisk förening roll

- Jul 31, 2017-

Oorganiska kisel föreningar cementering eldfasta applikationsutveckling kisel sammansatta cement eldfasta material som tål vatten och syra motstånd på grund av komplexa tekniska förutsättningar, oorganiska sammansatta projektet före och efter värmen i syra och vatten medium, oorganiska sammansatta eller i värmen när syra medium, som kräver eldfasta roll har värmebeständighet och syra och vatten motstånd. Oorganiska sammansatta ouppvärmd vatten glas eldfasta preparat nedsänkt i olika typer och koncentrationer av syra i tabellen efter lagring i vattnet än i syra lagring styrkan minskade, än i luften bota styrka också minskat.

Eftersom det finns ingen liknande i vattnet i syran mellan silikat och sura reaktion, silikat gel genereras inte längre, men kommer att upplösa det lösliga materialet, oorganiska sammansatta struktur inte är tät, intensiteten minskat, tvärtom syran koncentrationen av den högre eldfasta styrkan också högre, oorganiska sammansatta som indikerar att syra och silikat att stärka och förbättra styrkan roll.

Natriumsilikat eldfasta hög temperatur resultat, oorganiska sammansatta syra och vatten motstånd och arten av natriumsilikat, natrium fluorosilicate innehåll, aggregerad typ, i produktionen bör kontrolleras noggrant. Modulusen av natriumsilikat på hög temperatur prestanda för eldfasta material. Oorganiska sammansatta syra och vatten motstånd har en betydande inverkan, hög modulus, med bra syra och vatten motstånd och hög temperatur prestanda modulus är låg kommer att minska dessa egenskaper. Allmänhet välja modulus är bättre.

Hemma och utomlands om tillämpningen av oorganiska kisel föreningar i utvecklingen av eldfasta material, det finns relaterade rapporter, ny teknik och nya material fortsätter att visas nya patent. Oorganiska sammansatta föreslog produktion framkallade för en mängd olika industriella villkoren för användning av miljömässiga eldfasta material för att möta behoven hos olika industrier.

Oorganiska föreningar är i allmänhet inte brännbart eller brandfarliga punkt är hög, upplöst och lösliga, oorganisk förening lösliga, svårt att tolerera, olösliga, men i allmänhet jämfört med organiskt material större löslighet, men ett brett utbud av oorganiska föreningar, antalet komplex, oorganisk förening det är ingen lag kan sammanfattas fullt. Att utföra forskning eller specifika materiella specifik behandling.

Namngivning av oorganiska föreningar bör sträva efter att koncist och exakt representera sammansättning och struktur av namngivna ämnet. Detta kräver användning av grundämnen, oorganiska sammansatta rötter eller baser att uttrycka de olika komponenterna i ämnet. med ”kemiska prepositioner” (som spelar rollen som ansluter Substantiv) att uttrycka materialet i anslutningen av de olika komponenterna.

Färglös luktfri gas, sura, lösligt i vatten (volym förhållande 1: 1), en del av bildandet av kolsyra. Gas koldioxid för alkaliindustrin, sockerindustrin, oorganiska sammansatta och för stålgjutning snabbkylning och leda vit tillverkning. Kan kol i överflödig luft förbränning eller marmor, kalksten, dolomit kalcinering eller syra härrör från rollen av lime, jäsning och andra industriella biprodukter. Oorganiska sammansatta koldioxid generellt brinner inte och stöder inte förbränning, vid rumstemperatur densitet något större än luften, efter värmeutvidgning samlas i toppen, oorganiska sammansatta används ofta som avfyrar släckmedlet. Koldioxid är ett oumbärligt rått materiellt för fotosyntesen av gröna växter. Koldioxid används ofta som gödsel i växthus. Solid-State koldioxid vanligen kallad torris, oorganiska sammansatta sublimering kan absorbera mycket värme, och därmed användas som köldmedier, såsom konstgjorda regn, men också ofta används i produktionen av rök.


Ett par:Oorganiska sammansatta stark oxiderande Nästa:Silvernitrat av behandlingen