Oorganisk förening förening av

- Jun 28, 2017-

Magnesiumsulfat heptahydrat är en magnesiumförening, oorganisk förening, även känd som diarrésalt, svavelbitter, diarrésalt, gaffeltyp MgSO4 · 7H2O, oorganisk förening, den relativa molekylmassan på 246,47, vita eller färglösa små snedställda och snedställda kolumnar kristaller, luktfri, sval Och lite bitter, löslig i vatten, lätt löslig i etanol, stabil i fuktig luft under 48,1 ℃, lätt att väva i varm torr luft; Oorganisk förening över 48,1 ℃, förlorad ett kristallvatten, blir magnesiumsulfathexahydrat, och med temperaturförändringar kommer gradvis bort kristallisationen av vatten till vattenfritt magnesiumsulfat. Magnesiumsulfat heptahydrat är en viktig oorganisk kemisk produkt. Inorganic Compound använder ett mycket brett sortiment som kan användas inom industri, jordbruk, mat, medicin och andra industrier.

1, magnesiumsulfat heptahydrat av foderkvalitet kan användas som fodertillsatser i magnesium, magnesiumsulfat är ett mycket viktigt gödningsmedel, eftersom det kan ge en rik näring till grödorna,

2, magnesiumsulfat heptahydrat av medicinsk kvalitet kan användas för katartic, dess mättade lösning topisk beläggning, antiinflammatorisk, svullnad, avgiftning, analgetisk effekt och hämmar centrala nervsystemet, rollen av anti-spasm;

3, magnesiumsulfat heptahydrat av industriell kvalitet kan användas för tryckning och färgning av tunt bomullstyg, bomull, silkeviktmedel, träprodukter, fyllmedel; Industriell avloppsrening, avloppsvatten till kondensat och sedimentering för att göra det till avloppsnormerna.

4, i mikrobiell industri, magnesiumsulfat heptahydrat kan användas som medelhaltiga ingredienser, bryggningstillsatser, tillsätt kokande vatten magnesium, gör näringskällan vid fermentering.

5, Magnesitindustrin, Magnesia cementitivt material i a - magnesiumsulfidcement, det är magnesiumsulfat som huvudråvara, så att magnesiumsulfatlösning i magnesiumsulfidcement som en av sorterna av modifierare. Med magnesiumsulfat och magnesiumoxid blandad omrörning, bildandet av magnesiumlimmade materialprodukter.

Kvaliteten på detta svavelmagnesium ska uppfylla kraven i HG / T 2680-2009, och dess utseendekvalitet ska uppfylla kraven i 5.1 i HG / T 2680-2009. Oorganisk förening Denna standard specificerar kraven, provningsmetoder, inspektionsregler, märkning, märkning, förpackning, transport och lagring av magnesiumsulfat.

Närvaron av vatten i celler är fritt vatten och kombinerat vatten, i kombination med vatten och andra ämnen, är en viktig komponent i cellstruktur, oorganisk förening som står för cirka 4,5%; Fritt vatten i form av fri, är ett bra celllösningsmedel, kan också vara direkt involverat i biokemiska reaktioner, oorganisk förening men också transportera näringsämnen och avfall. Sammantaget är alla levande aktiviteter hos olika organismer oskiljaktiga från vatten.

De flesta oorganiska salterna i närvaro av jonisk tillstånd, oorganisk förening, även om dess innehåll är mycket liten, men det finns många viktiga roller: vissa oorganiska salter är några viktiga komponenter i intracellulära föreningar, såsom Fe är huvudkomponenten i hemoglobin, oorganisk Förening Mg En nödvändig komponent av klorofyllmolekyler; Många oorganiska saltjoner för upprätthållande av celler och organismer har en viktig roll i livsaktiviteter, oorganisk förening såsom blodkalciumhalten är för låg kommer att uppstå krampanfall; Oorganiska salter för att upprätthålla cellens syra och alkalibalans är också viktiga


Ett par:Silvernitrat av behandlingen Nästa:Silver Nanoparticle Environment Safety