Samverkan kring Tryckt Elektronik forskning och tillämpning

- Mar 15, 2017-

51.jpg

DuPont Elektronik & Kommunikation ( DuPont ) och Holst Centre har meddelat den tredje förlängningen av deras framgångsrika långsiktigt samarbete, som är inriktad på avancerade material för tryckta elektronikindustrin. Som en fullvärdig partner i Printed Electronics programmet DuPont kommer bidra med nya material och forskningsprover riktade mot Holst aktiva projekt inom områdena bärbara elektronik, i-form elektronik, hemelektronik och sjukvårds.


"Vi är glada över att utöka vårt samarbete med Holst Centre , fortsätter att arbeta tillsammans för att föra utvecklingen inom tryckt elektronik", säger Kerry Adams, tryckt elektronik marknadssegment manager, DuPont . "Förutom att föra tekniken ger samarbetet oss med värdefulla insikter i de behov och krav i andra Holst partner, däribland slutanvändare och leverantörer av utrustning, som möjliggör öppen innovation och påskynda produkt och applikationsutveckling."


I nästa fas kommer tonvikten av samarbetet på att utveckla och testa kompletta kompletterande materialsystem och framgångsrikt skapa arbets demonstranter och prototyper, med utveckling av kommersiella produkter som det slutliga målet. I synnerhet kommer samarbetet att fokusera på screentryckta och bläckstråle elektroniska bläck och pastor, flatbädds och rulle-till-rulle bearbetning, och konventionell ugn samt fotoniska härdning / sintringssystem.Under livet i DuPont / Holst Centre samarbete har resultat ingår utveckling av nya nano Ag bläck och pastor, som leder till kommersialisering av DuPont är bäst i klassen ledande bläckstråle silver bläck, PE410, meddelade och presenterat på LOPEC i München, Tyskland, i april 2016. Senast Holst presenterade sin bärbara smarta skjorta design i DuPont monter på Wearables Expo i Tokyo, Japan, från 18-20 januari, har 2017. Övriga resultat ingår ett framgångsrikt genomförande av DuPont bläck och pastor som möjliggör produktion av smarta kläder, flexibla sensorer och smarta blister medicinska förpackningar, liksom i form elektronik och organiska solceller (OPV) och Organic Light Emitting Diode (OLED) belysnings demos och prototyper.
"Samarbetet mellan DuPont och Holst Centre fortsätter att driva spännande framsteg inom tryckt elektronik", säger Jeroen van den Brand, programdirektör "tryckt elektronik", Holst Centre . "Vi är mycket glada över att fortsätta att utforska nya tekniker och möjligheter tillsammans med en erkänd branschledare."


Holst Centre är ett oberoende öppen innovation FoU-center som utvecklar generisk teknik för sensorteknik trådlösa och flexibel elektronik, som bidrar till att svara på de globala samhällsutmaningar inom hälso- och sjukvård, livsstil, hållbarhet och sakernas Internet. En viktig egenskap hos Holst Centre är dess modell samarbete med industrin och den akademiska världen runt gemensamma planer och program. Det är denna typ av korsbefruktning som gör Holst Centre att ställa sin vetenskapliga strategi för industrins behov. Holst Centre bildades 2005 genom IMEC (Flandern, Belgien) och TNO (Nederländerna) med stöd från det nederländska ekonomiministeriet och regeringen i Flandern. Holst Centre har över 200 anställda från cirka 28 nationaliteter och ett åtagande från mer än 50 industriella partners. För mer information om Holst Centre, besök www.holstcentre.com

DuPont Elektronik & Kommunikation är en ledande innovatör och stora volymer leverantör av elektroniska bläck och pastor som erbjuder ett brett sortiment av tryckta elektroniska material kommersiellt tillgängliga idag. Den växande portfölj av DuPont elektroniska bläck används i många tillämpningar, inklusive bilda ledande spår, kondensator och motståndselement och dielektrikum och inkapslande skikt som är kompatibla med många substratytor, inklusive polymer, glas och keramik. För mer information, besök http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont har varit att föra världsklass vetenskap och teknik för att den globala marknaden i form av innovativa produkter, material och tjänster sedan 1802. Företaget anser att genom att samarbeta med kunder, myndigheter, icke-statliga organisationer och tankeledare vi kan hjälpa till att hitta lösningar på sådana globala utmaningar som ger tillräckligt med hälsosam mat för människor överallt, vilket minskar beroendet av fossila bränslen, och skydda liv och miljö. För ytterligare information om DuPont och sitt engagemang för inkluderande innovationer, besök http://www.dupont.com

Ett par:Tryckt Elektronik: RFID Sensor Platform och flexibla Funktionella filmer för automatisk databehandling Nästa:Tryckt Elektronik marknadsanalys av Material (Bläck och substrat) av teknik (Bläckstråle, Screen, gravyr och flexografiskt), per enhet (Display, Solceller, belysning, RFID och andra), region och segment Prognoser, 2014-2025