Cambrios att påskynda Silver nanotråd antagandet globalt med skapandet av CAM Kina

- Mar 29, 2017-

UNNYVALE, CA och XIAMEN, Kina och München, Tyskland--(Marketwired - 27 mars 2017)-CAM Holdings, moderbolag i Cambrios avancerade material Corporation, ledaren i silver nanotråd bläck, meddelar installationen av ett dotterbolag i Xiamen, Kina, i ett försök att utvidga och påskynda användningen av silver nanotråd teknik i produkter. Industri veteran CC Hsiao har anställts för att bygga upp och leda det här laget. CAM Kina att ge nära stöd till kunder som använder silver nanotrådar för touch sensorer samt nya tillämpningar som solceller, OLED-belysning och smarta fönster. CAM Kina kommer också tillverka silver nanotråd tryckfärger för att komplettera produktionen av USA-baserade Cambrios avancerade material Corp. Denna andra produktionsanläggning kommer närmare till kunder i Asien och kommer att ge kontinuitet i verksamheten om oförutsedda omständigheter avbryta produktionen vid befintliga tillverkningsstället i Sunnyvale Kalifornien.

andquot; Med inrättandet av CAM Kina under ledning av CC Hsiao fortsätta vi inte bara att ge högsta kvalitet silver nanotråd bläck till våra kunder men också etablera ett supportteam nära våra kunder i Asien att påskynda antagandet av silver nanotråd teknik, andquot; sa Michael Chiang, ordförande i CAM Holdings.

andquot; Vi är glada över att ha en syster organisation att vara setup i Kina. CAM Kina teamet kommer att komplettera vår verksamhet i Sunnyvale genom att ge expertråd och support till våra kunder och påskynda kvalifikation och användning av ClearOhm® bläck och filmer i deras produkter, andquot; nämnda John LeMoncheck, President och CEO av Cambrios avancerade material Corp.

andquot; det gläder mig att gå med Cambrios, ledaren i silver nanotråd teknik, andquot; nämnda CC Hsiao. andquot; Vi har satt upp ett erfaret team i Kina att ge top notch stöd till våra kunder och hjälpa dem gå till produktion med produkter som flexibla displayer och solceller använder ClearOhm materials.andquot;

Cambrios ledningsgrupp, inklusive CC Hsiao kommer att vara i München Tyskland att närvara vid LOPEC där John LeMoncheck kommer att vara att leverera plenum inledningsanförande den 28 marsThvid 9:30 och Rahul Gupta kommer sitter Touch och haptik sessionen den 29 marsThklockan 14.00. För att möta kontakta det Cambrios laget i München vänligen

Om CAM innehav, Cambrios avancerade material och CAM Kina

CAM innehav genom dess dotterbolag Cambrios Advanced Materials i Sunnyvale, Kalifornien och CAM Kina i Xiamen, Kina, leda branschen att tillhandahålla innovativa lösningar med hjälp av nanoteknik. Sitt genombrott silver nanotråd-baserade transparent ledare förenkla elektroniktillverkning och förbättra slutproduktens kostnad och prestanda för elektroniska enheter. Organet #39; s ClearOhm®produkten är en transparent dirigent med betydligt högre optiska och elektriska prestanda än traditionella material och metoder. Tillämpningar av ClearOhm material inkluderar pekskärmar, EMI skärmning, ePaper, OLED belysning och tunn film solceller.


Ett par:Studenter visar upp sina kunskaper i naturvetenskap Nästa:Teen uppfinner en dopp för att bakterier borta